torsdag 8 februari 2007

Kärleksfull mansgris? Vart är Linda Skugge när vi behöver henne?



Sonny utger sig för att vara kärleksfull och god i alla lägen. Detta stämmer emellertid ej. Här ser vi honom ligga och blunda efter att ha täckt sin nakna kropp med sand. Han planerar här att någon söt devotchka ska kunna sätta sig och leka med joysticken täckt av sand.
Tittar vi extra noga på den andra bilden ser vi att han fått napp. I och för sig är det Musse som ligger och kramar honom och suktar efter kärlek, men det bryr sig inte Sonny alls om. Han ligger kvar helt orörlig och bryr sig inte alls om kärleken som finns tillgänglig. Han väntar helt enkelt på nästa byte att utnyttja (klä av sig naken för egen stimulans).
Sonny snedvridna kvinnosyn, där han önskar att kvinnor var hjälplösa, nätta prinsessor dominerade av de starka männen ska inte nämnas i detta sammanhang. Kanske med en tanke att kärleken som sådan i så fall inte skulle vara kärlek, utan ren dominans. Fast som vi ser på bild nr 3 (närbild), är Sonnys svar på mina frågor om dominans ur ett genusperspektiv ett enda självgott leende. Kärleksfull, bedöm själva?

1 kommentar:

Anonym sa...

nä nä nä.. så där stor dator styrspak har inte jag..
ha ha.. bra bilder..