tisdag 30 januari 2007

Halsdukstrickad och hybris efter dansbandsgladhet


Sonny föll offer för det gamla beryktade halsduks-tricket sent på torsdagskvällen på ett av Göteborgs inneställen (klubb: svanen). Det var en devotchca i 23-års åldern som drog ovanstående vid näsan och utsatte honom för mindre strypning.
Händelseförloppet minut för minut:
02:45 - Sonny står i trapphuset utanför klubb svanen och försöker vinna blickar av det motsatta könet i hopp om en högre lycka.
02:46 - 2 st devotchkor av okänd härkomst vill fota Sonny och hans väns bakdelar. Sonny ställer upp utan besvär.
02:48 - Fotograferingen är klar och Sonny återgår till sitt poserande längs med trappan.
02:53 - Sonny får plötsligt span på en devotchka som verkar uppmuntrande och dansbandsglad. Sonny slänger sig ut i det okända och frågar damen om lov. Devotchkan svarar att denna inte hinner stanna, utan Sonny får följa med ut om han vill prata.
02:53 - Sonny slänger sig utför trapporna likt djungel George, som spelas av Brendan Fraser (originaltitel George of the Djungel), och innan han hinner reagera studsar han tillbaka och förstår ingenting.

02:58 - Sonny inser att det tydligen är någon som knytit fast hans halsduk, (nyinköpt dagen innan), och försöker i panik att fumla av sig den.
03:00 - Vår tappre vän Sonny springer ut från stället och ut på gatan. Han har lämnat halsduken fastknuten i trappan och märker att den söta devotchkan lyser med sin frånvaro. Han lunkar sakta upp för trapporna och känner sig lurad.
05:22 - Sonny förstår att det var fotograf-devotchkorna som knutit fast honom.

Inga kommentarer: